• Goedkope aanhangwagen
    huren bij ALLSAFE

    Wil je snel, voordelig en eenvoudig een aanhanger huren? Bij ALLSAFE huur je al voor € 15 per dag een aanhangwagen met huif, met landelijke dekking!

    Direct reserveren

Aanhanger huren bij ALLSAFE

Wil je snel en goedkoop een aanhanger huren? Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je eenvoudig een aanhangwagen met huif. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat deze (voor slechts € 15,- per dag) de goedkoopste van Nederland is (september 2017)! Je kunt onze gesloten aanhangwagen ook huren wanneer je geen vaste klant bij ALLSAFE bent.

De enkelasser boedelbak kun je gewoon huren met een rijbewijs B, waarbij het maximale gewicht 750 kilogram is. De aanhangwagen is ideaal te gebruiken voor wanneer je een verhuizing of verbouwing hebt en er zware en grote spullen vervoerd moeten worden. ALLSAFE verhuurt aanhangers met een landelijke dekking. Zo kun je een aanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Almere Sittard en nog veel meer steden in Nederland.

Dat ALLSAFE echt de goedkoopste aanbieder is van aanhangerverhuur zie je in de prijsvergelijking hieronder. Dit zijn de huurprijzen voor de aanhanger per dag van andere aanbieders in vergelijking met ALLSAFE. Bovendien kun je bij ALLSAFE Mini Opslag zelfs gratis gebruik maken van de boedelbak wanneer je opslagruimte huurt! Vraag voor de mogelijkheden bij onze vestigingen.

Afmetingen van de ALLSAFE aanhanger: 2,50 meter lang, 1,75 meter breed en 1,80 meter hoog.

 

Prijsvergelijking 

 

  ALLSAFE Mini Opslag Bo-rent Autohopper Rentpartner Pak ’n Bak Boels Boedelbak
Dagprijs € 15 € 24,20 € 35 € 32 € 32 € 38,72 € 28
Met huif (overkapping)
Borg Geen borg € 200 € 529 € 175 € 50 Ja € 75
Landelijke dekking

Onze aanhanger huren? Reserveer hem nu bij ALLSAFE Mini Opslag en bespaar een hoop kosten!