• Goedkope aanhangwagen
    huren bij ALLSAFE

    Wilt u snel, voordelig en eenvoudig een aanhanger huren? Bij ALLSAFE huurt u al voor € 15 per dag een aanhangwagen met huif, met landelijke dekking!

    Direct reserveren

Aanhanger huren bij ALLSAFE

Wilt u snel en goedkoop een aanhanger huren? Bij ALLSAFE Mini Opslag huurt een eenvoudig een aanhangwagen met huif. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat deze voor slechts € 15,- per dag de goedkoopste van Nederland is (september 2017)! U kunt onze gesloten aanhangwagen ook huren wanneer u geen vaste klant bij ALLSAFE bent.

De enkelasser boedelbak kunt u gewoon huren met een rijbewijs B, waarbij het maximale gewicht 750 kilogram is. De aanhangwagen is ideaal te gebruiken voor wanneer u een verhuizing of verbouwing heeft en er zware en grote spullen vervoerd moeten worden. ALLSAFE verhuurt aanhangers met een landelijke dekking. Zo kunt u een aanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Almere Sittard en nog veel meer steden in Nederland.

Dat ALLSAFE echt de goedkoopste aanbieder is van aanhangerverhuur ziet u in de prijsvergelijking hieronder. Dit zijn de huurprijzen voor de aanhanger per dag van andere aanbieders in vergelijking met ALLSAFE. Bovendien kunt u bij ALLSAFE Mini Opslag zelfs gratis gebruik maken van de boedelbak wanneer u opslagruimte huurt!

Afmetingen van de ALLSAFE aanhanger: 2,50 meter lang, 1,75 meter breed en 1,80 meter hoog.

Prijsvergelijking 

 

  ALLSAFE Mini Opslag Bo-rent Autohopper Rentpartner Pak ’n Bak Boels Boedelbak
Dagprijs € 15 € 24,20 € 35 € 32 € 32 € 38,72 € 28
Met huif (overkapping)
Borg Geen borg € 200 € 529 € 175 € 50 Ja € 75
Landelijke dekking

Onze aanhanger huren? Reserveer hem nu bij ALLSAFE Mini Opslag en bespaar een hoop kosten!

Aanbevolen producten

Acculader, druppellader 6V/12V

De ALLSAFE Acculader is een gebruiksvriendelijke, intelligente druppellader die je accu laadt en in conditie houdt. Voor motor, auto, boot, caravan etc. Voor 6V/12V loodaccu's (WET,MF VRLA, AGM en GEL accu's).Direct uit voorraad leverbaar
Kosteloos afhalen bij een afhaalpunt in de buurt
Of thuisbezorgd met een levertijd van 2 werkdagen

Druppellaadprogramma:
Deze acculader is tevens voorzien van een handig en slim automatisch druppellaadprogramma dat afhankelijk van het voltage van de accu de laadstroom varieert. De druppellader kan hierdoor gedurende een langere periode op de accu aangesloten blijven.

Specificaties:
- Geschikt voor 6V (0,8 Ampere) en 12V (4,0 Ampére) accu's
- Netlichtaansluiting: 220-240v AC 50Hz 600mA
- Beveiligd tegen: kortsluiting, oververhitting en omgekeerde polariteit
- Keuze uit 3 laadprogramma's
- Gebruiksvriendelijk door snelkoppelaar met 2 kabels voor vaste montage middels oogjes of tijdelijke montage met klemmen
- Geschikt voor binnen en buiten (IP65), voor motor, scooter, auto, boot, caravan etc.
- Bekijk hier de producthandleiding en meer specificaties.
- Adviesprijs € 29,50, nu bij ons slechts € 22,90 (Let op: OP=OP). 
€ 29,50 € 22,90