• Goedkope aanhangwagen
    huren bij ALLSAFE

    Wilt u snel, voordelig en eenvoudig een aanhanger huren? Bij ALLSAFE huurt u al voor € 15 per dag een aanhangwagen met huif, met landelijke dekking!

    Direct reserveren

Voordelen

  • Topkwaliteit voor de laagste prijs
  • Keuze tussen verzenden of kosteloos afhalen
  • Voor 14:30 bestelt, morgen in huis!
ALLSAFE waardebon van € 100 voor extra ruimte!

Aanhanger huren bij ALLSAFE

Wilt u snel en goedkoop een aanhanger huren? Bij ALLSAFE Mini Opslag huurt een eenvoudig een aanhangwagen met huif. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat deze voor slechts € 15,- per dag de goedkoopste van Nederland is (september 2017)! U kunt onze gesloten aanhangwagen ook huren wanneer u geen vaste klant bij ALLSAFE bent.

De enkelasser boedelbak kunt u gewoon huren met een rijbewijs B, waarbij het maximale gewicht 750 kilogram is. De aanhangwagen is ideaal te gebruiken voor wanneer u een verhuizing of verbouwing heeft en er zware en grote spullen vervoerd moeten worden. ALLSAFE verhuurt aanhangers met een landelijke dekking. Zo kunt u een aanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Almere Sittard en nog veel meer steden in Nederland.

Dat ALLSAFE echt de goedkoopste aanbieder is van aanhangerverhuur ziet u in de prijsvergelijking hieronder. Dit zijn de huurprijzen voor de aanhanger per dag van andere aanbieders in vergelijking met ALLSAFE. Bovendien kunt u bij ALLSAFE Mini Opslag zelfs gratis gebruik maken van de boedelbak wanneer u opslagruimte huurt!

Afmetingen van de ALLSAFE aanhanger: 2,50 meter lang, 1,75 meter breed en 1,80 meter hoog.

Prijsvergelijking 

 

  ALLSAFE Mini Opslag Bo-rent Stern Autohopper Rentpartner Paknbak Boels Boedelbak
Dagprijs € 15 € 26 € 30 € 29 € 39 € 37 € 40 € 46
Met huif (overkapping)  ✔
Borg Geen borg € 250 € 180 € 529 € 175 € 50 Ja € 75
Landelijke dekking Nee

Onze aanhanger huren? Reserveer hem nu bij ALLSAFE Mini Opslag en bespaar een hoop kosten!