• Goedkope aanhangwagen
    huren bij ALLSAFE

    Wil je snel, voordelig en eenvoudig een aanhanger huren? Bij ALLSAFE huur je al voor € 15 per dag een aanhangwagen met huif, met landelijke dekking!

    Direct reserveren

Aanhanger huren bij ALLSAFE

Wil je snel en goedkoop een aanhanger huren? Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je eenvoudig een aanhangwagen met huif, ook als je geen klant van ALLSAFE bent. Je huurt deze vanaf slechts €15,- per dag, de goedkoopste van Nederland! ALLSAFE verhuurt aanhangers met een landelijke dekking, en met nu 42 locaties zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo kun je een aanhanger huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Almere Sittard en nog veel meer steden in Nederland.

De enkelasser boedelbak kun je gewoon huren met een rijbewijs B, waarbij het maximale gewicht 750 kilogram is. De aanhangwagen is ideaal te gebruiken voor wanneer je een verhuizing of verbouwing hebt en er zware en grote spullen vervoerd moeten worden. De afmetingen zijn 250 cm lang, 130 cm breed en 180 cm hoog, en de kar is afluitbaar met een huif. Je spullen blijven dus droog en komen veilig aan op bestemming.

Dat ALLSAFE echt de goedkoopste aanbieder is van aanhangerverhuur zie je in de prijsvergelijking hieronder. Dit zijn de huurprijzen voor de aanhanger per dag van andere aanbieders in vergelijking met ALLSAFE. Bovendien kun je bij ALLSAFE Mini Opslag zelfs gratis gebruik maken van de boedelbak wanneer je opslagruimte huurt! Vraag voor de mogelijkheden bij onze vestigingen.

 

Prijsvergelijking 

 

  ALLSAFE Mini Opslag Bo-rent Autohopper Pak ’n Bak Boels Boedelbak
Dagprijs (vanaf), met huif (overkapping)  € 15 € 38 € 39 € 40 € 40 € 48
Dagprijs (vanaf), zonder huif (overkapping)  € 34,50 € 28 € 34 € 30
Borg  Geen borg € 200 € 100 € 50 Ja € 75
Landelijke dekking 

Onze aanhanger huren? Reserveer hem nu bij ALLSAFE Mini Opslag en bespaar een hoop kosten!